Første skole dag! : )

Heei Heei : ) Sorry for skrivefeil, men jeg er hos søsteren min nå og gider ikke finne skriveprogram ^^ Det er kansje litt frekt å blogge mens jeg er på besøk, men det er bære søsteren min ^^ Hehe. 

Men jeg skall fortelle dere om min første skoledag : D Vi begynte med en samling i Fugleberget som vi kaller det. Det ligner litt på et amfi, men setene/trappene er buett vekk fra "scenen" : P Der satt vi å hørte på lærerene og rektor snakke om masse forskjelig -.- Men vi må jo bære leve med det : P Jeg såg mangen jeg kjente der. Vi har alti lurt på hvem fi nye i klassen vår er. Og idag fikk vi svare : P Der var tre nye elever. To av de er Bømlinger og jeg kjener de. Men den treie er fra Stord og vi kjenner ikke han. Så det blir kjekt å bli kjent med han og bli mer kjent med de to andre : )

Vi har fått tre nye lærere og vi har jo noen av de lærerene vi hadde i fjor. Men jeg skal bære ha de tre nye lærerene. Mine skoledager er i A-ulen på mandagen fra kl. 8 til ti over 9. Da har jeg samfunsfag. Og på torsdagen bjuner jeg kl. 8 og ferdig kl. halv to. Da har jeg samfunsfag, engelsk, norsk og gym. I B-ukene har jeg bære skole på torsdagen med de samme fagene som i A-ulene. 

Jeg hantet de tre bøkene som jeg skal ha. Og hentet skole pcen min. Så for jeg til sentrum med Veronika og André. Vi var ikke så lenge der, jeg skulle bære kjøpe noen ting til skolen. Så for jeg hjem. 

Men siden jeg er hos søstern min så har jeg ikke bilde eller signaturen min : P Men vi snakkes ^^

Hvordan var deres første skole dag?

Hva ti begynner dere på skolen?

- Lise H

3 kommentarer

nei, starter ikke før i neste uke :)

lisehellen

17.aug.2011 kl.23:01

rikkegthomassen, kommenterer a: Heldige du da : ) Lykke til : )

Veronika Espeland

18.aug.2011 kl.14:37

Weeeeeeeee :)

Skriv en ny kommentar

hits