Lennge siden sist : O

Sorry for at det ikke har blitt noe blogging i det siste. Torsdag var jeg på jobb og hadde overtid til kl. 4. Når jeg kom hjem åt jeg middag og dusjet. Så for jeg til Veronika på jobben hennes og når hun var ferdig for vi hjem til henne for å spise kvels. Og jeg kom sent hjem og jekk å la meg. For jeg skulle tidlig opp dagen etterpå på jobb.

I går (fredag) var jeg på jobb og jeg fikk øreverk en time før jeg for hjem, og når jeg kom hjem var jeg så trøtte. For i dusjen og sminka meg får jeg for på neglekveld hos tanten min : ) Vi fikk hjemmelaget Lasanje til mat. Jeg fikset neglene til tanten min og venninnen hennes : ) Vi satt å snakket og koste oss veldig. Så jeg kom sent hjem og var kjempe trøtte og sliten.

Når jeg vaknet i dag morges klarte jeg ikke å åpne øynene. Så jeg måtte presse opp øyenlokkene. Jeg var full noe ekkelt guggegreier : S Jeg gikk på bade for å se hva i helsiken det var. Jeg var helt rød på øynene og hadde noe ekkelt gugg rundt øynene. Så jeg har sikkert øyne betendelse. Men jeg er litt bedre no og mamma har kjøpt noe jeg skal behandle det med. Jeg tror det var på torsdag jeg skulle vise dere hva som var inni pakken i posten og hva jeg fikk fra mamma fra Haugesund. Så her er det ; P Pakken i posten var fra Yves Rocher.


Luminelle nr. 12 og nr. 11                                    Vert abysses og Orangé doux


En mild neglefjerner


 En maskara som jeg ville prøve og jeg kan ikke skryte over den. For det tok for lang tid for å bli ferdig. 

Det jeg fikk fra mamma var:

Så det var det som var i pakken og det jeg fikk av mamma : )

Her er bildene av negledesigne jeg laget på tanten min og venninnen hennes : )


Dette er designe jeg lagde på tante : )Så planene for kvelden er å gå til god jento Veronika : D  Sjekk ut bloggen hennes ; ) verone.blogg.no

2 kommentarer

Anja Bugge

13.aug.2011 kl.19:00

så masse fint! :D

Veronika Espeland

13.aug.2011 kl.19:16

Så masse fint på et innleg :) Gleder meg til du kommer i dag :D

Skriv en ny kommentar

hits