Sent i seng og tidlikg oppe.

Nå er det lenge siden jeg har blogget : O Men jeg har ikke vært så masse på pc-en i de siste, og vist jeg har vært på pc-en så er det bære for å sjekke om det hadde skjedd noe på Facebook ^^ Men no kan jeg no kan jeg no fortelle dere om hva jeg har gjort i dag (fredag)

Jeg og mamma for til Stord for å ta oss en liten shopping tur og vi måtte finne noen ting til rorbua. Vi for no rundt på butikkene så såg. Men jeg sparer penger nå, så jeg kunne ikke handle noe spesielt. Jeg fant meg no noen ting : ) Jeg kjøpte meg en kjøttetende plante : D En søt liten versjon og den lokke seg når den kjenner noe som er borti den. Det er litt morsomt å stå å få den til å lokke seg. Fasinerende!! ^^ Jeg har ikke bilde av den. Og eg kjøpte en blom som skal stå ute, eller vært fall den, men den kan stå inne og. Men det er favoritt blommen min <3 Jeg kan ikke huske hva den hette.


Lindex 39,50,-


H&M 79,50,-


Cubus 149,-


Jysk 275,-

Så senere på dagen var jeg og mamma på besøk hos Bessemamma på Sykeheimen. Og på besøk hos søskenbarna mine : ) Så jeg satt å spilte kort med hu ene av de. Vi spilte idioten og jeg vant alle tre gangene : D Og no har jeg sitt på Harry Potter på Tv-en. Og i går/natt var jeg så sent hjemme fra Veronika og tidlig oppe i dag mores, så jeg skal legge meg no : ) Natta alle mine søte lesere <3

Hva har dere gjort i dag og i går? : )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits