Jeg er glad du lever!!!

Jeg er så utrulig glad du lever Hussain! Jeg viste ikke at du var på Utøya, men jeg fikk vite av noen som jeg kjenner som hadde fått vite at du var skåten i bene. Jeg ble så letter at du levde! Da jeg hørte om det som hadde skjedd i Oslo og på Utøya tenkte jeg og håpet jeg at du og dine brødre ikke var der. Jeg gikk lenge å tenkte på om dere var i god behold, men jeg viste ingen ting. Og når hun spurte meg og jeg viste at du låg på sykehuset ble jeg helt i sjokk! Jeg ble veldig lettet da hun sa du levde. Men det må vær helt grusomt å opplevd det og mistett venner du kjente frå før av og venner du fikk der ute. Og det å se blodet rene rundt deg og høre skrikene og skuddene må vær de verste man kan oppleve. Jeg vet ikke hvor jeg skolle gjort av meg vist jeg hadde vært der og hørt skuddene.. hørt skrikene.. og sitt alle vennene mine falt om foran meg eller sitt smertene de har. Jeg hadde vært helt ødelagt.. og redd.

Han har drept mange unge mennesker og sitter å smiler i politibilen!! Går det an å vær så kald! Han har fått ønske sitt oppfylt.. Han kommer aldri til å bli glemt, hele Norge og verden kommer til å huske han i en ufattelig lang tid. Han kommer til å bli husket som mannen som drepte aller de unge livene.. Og det er jo det han har lust å bli husket for. Tenk å drømme om å bli husket som den som drepte alle de uskyldige menneskene? Det er bære helt sykt! Og å kle seg ut som en politi mann, for at de skulle føle seg trygge mens han valgte ut sitt første offer? den fineste jenta han såg?! Han skulle fått en straff med smerter.. Ikke bare å sitte inne i ett fengsel som ser ut som en helt normal leilighet.. Det er ikke en straff for han. Han skulle bud i et fengsel som vi mener er et godt gammaldags fengsel.. Altså slike med tre vegger laget av mur og golv og tak laget av mur med en vegg med gitter.. Og en plankeseng med en kjempetynne madrass? Det er et fengsel for han.. Der kunne han fått lov å sutte å sturet i veggen for resten av live mens han fikk en eller annen type for medisiner som gir han smerter i kroppen.. Da kunne han lidd igjennom de årene han sitter i fengsel.

Jeg vet ikke om du leser dette Hussain. Men jeg er utrolig glad for at du fortsatt lever og har det bre. Jeg har jo ikke snakket med deg siden du flutter til Oslo. Og jeg håper du kommer tilbake til oss på Bømlo/Stord igjen. Jeg håper du får vennene dine tilbake levende, og at du ikke kommer til å slite så masse med vonde minner og vonde drømmer etter det du har vært med på. Men du kommer til å få en vond tid framover. Hele Norge har det vont, til og med vergen her det litt vont. Jeg håper dere kommer levende tilbake dere som er savnet, for det er lov å håpe!!

Her er en link til intervjue med Hussain. http://www.vgtv.no/#!id=42461 

 

3 kommentarer

Connie Ailin

03.aug.2011 kl.19:26

Off, så utrolig trist.

Beklager å måtte spørre; men dette var vel ikke Hussain som gikk i klasse med oss?

lisehellen

03.aug.2011 kl.20:52

Nei, da va ikke han som gjekk i klassen vår ^^ Men Hussain e storebroren til han som gjekk i klassen vår : )

Connie Ailin

05.aug.2011 kl.19:53

Ååh, håper alt går bra med han og familien hans (: Håper alt går bra med deg også! (:

Skriv en ny kommentar

hits