En lang dag i Bergen : )

(Sorry for skrivefeil) (Onsdag) Jeg sto opp tidlig i dag måres for at vi skulle komme oss tidlig til Bergen. Vi for runt å kikket på forskjelige butikker. Jeg hadde så lust  kjøpe noen sko, men jeg har mangen sko : ( Det skulle vært en regel om at ingen ting er for masse ; ) Vi for opp og ned på alle sentrene, og måle mitt var jo å finne meg en overdel. Fog det er noe jeg ikke har masse av : S Men seff så fant jeg meg noen overdeler : D Og over alt så sto det SALG i vinduer og på utstilingsdukker. Så jeg har spart masse penger idag : D Og jeg fikk gjort det jeg hadde planlakt helt fra jeg reiste til tante ^^ Jeg nesten åpnet lomeboken helt når jeg var på M.A.C <3 Jeg sto en god stund på M.A.C å kikket. Det ble litt enklere å finne ut hva jeg ville ha når jeg hadde vært inne på M.A.C sine nettsider å kikket. Så jeg viste hva jeg vile ha : ) Men de hadde ikke inne alle fargene jeg ville ha, men jeg er fornød med det jeg har kjøpt.

Jeg og tante for på en resturang som ligger ikke så lankt fra Fløyen, men jeg husker ikke hva den hetter. Men det var en Mexicansk resturang. Vi bestilte noe kjempe godt <3 Det var litt stert, men godt : )Namm <3

Jeg fant noe til tantongen min idag og ^^ Vi var en tur på tårget og såg på hva de hadde ser, så jeg fant disse søtingene her <3 De er kansje for store til han, men han skal jo vokse. 

Vi var en tur inne på H&M


Sokker 49.50,- / Små negllakker 39.50,- / Stor neglelakk 39.50,-


Glitter 34,90,- / 19,90,- Jeg betalte 27.50, for det var 50%


Vero Moda 179,95,-


Vero Moda 49,95,- for en.


Carlings 199,-


Moods of Norway 449,50,- (orginal pris 999,-)

M.A.C Gåtteposen min ^^<3 Det finst ingen godere gåttepose en en M.A.C pose full av sminke! : D


Ice Cream Cake 125,-


Golden Gaze 165,-


Pink Bronze  195,-


15 brett 125,- 

Alle desse seks fargene klster 100,-


Arena


Electra


Gesso


Goldmine


Kid


Vibrant Grape

Etter en lang dag i Bergen for vi ut å sette opp et gjære på et annet beite som kuene skall på før de skall til fjels : ) Og jeg lagde Taxo til kvels. Og i måren skall jeg reise hjemm til Bæmlo igjen : ) Så mamma, Fillip Andreas og søsteren min kommer å henter meg i mårgen. Det skal bli deilig å komme seg hjem, men det er deilig å vær her og : ) 

Og til sist så vil jeg takke den snille damen som jeg handlet M.A.C produkter av : ) Jeg handlet hos henne forgje gang jeg handlet der. Og hun har en utstråling som gjer meg glad. Jeg er glad før jeg kommer inn, men jeg blir ekstra glad når eg snakker med hun. Hun har en fin personlighat og man ser på hanne at hun liker jobben sinn : ) Får håpe hun er der neste gang jeg kommer på M.A.C : )

Er det noen av dere som har noe av det jeg har kjøpt i dag?

Hva har dere lesere gjort idag da? : )

2 kommentarer

Hanna

21.jul.2011 kl.01:16

Den maten så dødsgod ut! Jeg spør igjen: kan du lage et innlegg om negler? :)

lisehellen

21.jul.2011 kl.22:51

Hanna: Ja, jeg skal lage det, men nå er jeg nettopp komme meg hjem til Bømlo igjen. Så det blir ikke idag.

Skriv en ny kommentar

hits