Dagen idag : )

I dag vakna jeg kl 7, for på bade å fikset meg til dagen. Mens jeg venta på at jeg sku kjøre til Sortland såg jeg på film ^^ Jeg fikk ikke se filmen jeg såg i går ferdig, så jeg såg litt før jeg for. Så kjøret jeg til Sortland for å sitte på med venninna mi Veronika til Rubben. ( Hu blogge, sjekk den ut ; ) Verone.blogg.no) For klassen min sku til en strand i Rubben, stranda hetter Furunese. M eva jo ikke så heldig med være, for det var øveskya : ( Så det blei litt kalt. Kan ikke sei det var så veldig gøy der. Men men.

Når meg for heim så var da å kjøre til Stord. For jeg sku inn på en kontroll med scooteren min. Jeg måtte jo kjøre til Stord sjøl og det var første gangen jeg kjørte til Stord med scooteren. Men da fuste jeg ska si etter turen er at folk han F*** meg ikke respekt for folk som kjører seint? De kan jo ikke noe for at de ikke får lov å kjøre fortere en 50. Og de kjører forbi i en stor fart og så nærne att da er skummelt : S Og eg var flink med å sleppe bilene forbi, men folk kjørte jo forbi i en svins? Og eg blei jo så sykt sur? Og da var en som kjørte forbi meg mens da var en bil foran meg ca. 4-5 m og bilen kjørte i mellom oss! : S

Jeg måtte jo kjøpa noe i dag og ^^ Jeg kjøpte meg Jean Paul sko ^^ Åso kjøpte jeg en gå bil til tantungen min : D Da var mange forskjellige gå biler men forskjellige leketing, men jeg kjøpte en rød Ferarri : D Så jeg kjørte heim med den på scooteren ^^ Men da gjekk bra : ) Og han Fillip Andreas blei veldig lag for bilen : D (Y)Eg blei med mamma ut i hagen vår for ikke så lenge si og der fant vi en sniel som sto å st på blomene. 

Vi såg at den satt der å åt ^^

Måtte ha noen bilder av meg og ^^ Da er lenge siden jeg har lagt ut nye bilder av meg. Og jeg hadde på meg den eine nye shortsen min.


Bilen "min" ^^


Det fine være her på vestlande -.-

Susi va med oss ut :  ) 

En ulempe ved å ha briller er når man blir tatt bilde av så skinner blizen i glasset. Da er jeg ganske irritert på.

 Men no har jeg fortalt dere hav jeg har gjort i dag : ) Så no lurer jeg på hva dere har gjort i dag? : D

5 kommentarer

Rikke Marie

20.jun.2011 kl.22:38

Fine sko, skjønn baby og flotte bilder :)

Lise H

20.jun.2011 kl.23:03

Rikke Marie: Takker : )

LBH

23.jun.2011 kl.22:28

Så fine bilder :-) Og du har en heldig tantunge som har fått seg Ferarri :-)

Guri

24.jun.2011 kl.23:24

Fin truse! Hvor har du kjøpt den? xD

Lise H

25.jun.2011 kl.21:09

Guri: Trusa? Da e ingen bilder av truser her : P Og hadde aldri lakt ut bilde av meg i truso : P

Skriv en ny kommentar

hits