Bruka litt penga på meg sjøl!

Etter eg va ferdig på skulen for eg til Sortland med nåken kompisa av meg : ) Når dei for til bussen for dei skulle heim for eg ein tur på Cubus. Så eg brukte litt penga på meg sjøl ^^ Da e ein stontd si eg har brukt penga på kler no : P Og da e ikkje så lenge til eg får løn heller ; ) Åso gjekk eg mot søstaro mi, for hu sku på Sortland. Så gjekk me på Marinaden for å eta. Eg kjøpte meg ein salat og et brød og ein is til diser ^^ Så me satt der å koste oss til mamma kom å henta meg.Tights 299,-

Lubber 79,-

Smukke 99,-

Truse 59,-

Eyeiner 85,-Da blei no ikkje så veldi dårli bilde med mobilen min heller : P Men Namm Namm! : DPusen min som sitte å ser ut vindue ^^Eg kjøpte den filmen igår ^^ Da e ein film som eg bære digge så sjukt <3 Kjempe gode skuespillere og kule efekta : D Eg ska sjå den snart å laga et innlegg om den her. Eg har sitt den ein gong før, men eg har gått ront å tenkt at eg vil kjøpa den og sjå den igjen! Og eg klarte ikkje å dy meg når eg såg den på butikken : D Da e ein må sjå film!!!

No sitte eg å høre på musikk og bære slapper av : ) Og eg minner på konkuransen om dagens blogg ; )

6 kommentarer

veronika

09.jun.2011 kl.19:50

åååå, så masse kjekkt og fine pus :)

lisehellen

09.jun.2011 kl.20:01

Veronika: Ja da synst eg og ^^

g

11.jun.2011 kl.00:04

det skrives dessert, ikke diser!

lisehellen

11.jun.2011 kl.00:15

g: Eg skrive da som eg vil...

g

14.jun.2011 kl.15:47

ja, det har jeg merket... Vil bare si at det er vanskelig å lese blogger med mye skrivefeil for lesere, og på den måten mister du mange potensielle! Et tips er å skrive teksten i et skriveprogram, for å så kopiere inn i bloggen, da slipper du skrivefeil! :)

lisehellen

14.jun.2011 kl.16:49

Jamen som eg har sakt før så har eg dystleksi, og da e ikkje bære litt dystleksi eg har, men eg har krafti. Eg slite så sjukt med å skriva og eg veit da veldi godt. Eg bruke skriveprogram når eg lage innlegg, men eg bruke da ikkje når eg skrive kjappe innlegg. Folk som kjene meg godt seie at eg e modig når eg tør å blogga med alle dei vanskane eg har. Men eg prøve å gjera da mest mulig rett.

Skriv en ny kommentar

hits